tisdag 29 december 2009

25 j*vla år!

Jaha nu har man gått och blivit "tant"! Fyllde 25 i lördags (26/12) så nu e man ingen ungdom längre. Det har jag iof inte varit på länge men ändå! Nu känns det verkligen som man e vuxen även på "pappret" hahaha, tycker inte det va länge sen man nojjade sig över att man snart skulle bli 18 och sen 20. Men 18 såg man verkligen fram emot och nu har det gått 7 år. Vad hände?!

torsdag 24 december 2009

GOD JUL!

GOD JUL TILL ALLA!
Detta va den bästa julafton nånsin! (Hittills) God mat i massor, MÅNGA klappar (nästan alla till Tindra) och mysigt med familjen! Så härligt så. Nu har tomten åkt hem och lagt sig för att vila till nästa jul och Tindra sover oxå! Hon va så fin i sin julklänning. Bilder kommer upp sen!

lördag 19 december 2009

semester....

Nu har man äntligen semester! Även fast jag e mammaledig behöver jag semester! Nu har vi alla 3 åkt upp till mina föräldrar och min syster över jul. Det innebär fler som kan passa liten sötnos, byta blöja, mata när hon inte ska ammas förstås=) och nån annan (min kära mor) som lagar mat, tvättar och städar. Så nu får man äntligen slappna av lite och fundera och reflektera! Självklart kommer jag hjälpa mamma om det behövs men jag vet att hon gärna ombonar oss en vecka utan problem. Tindra har nästan börjat krypa. Hon e på gång det e bara fötterna som inte riktigt hänger med. Jag ska iaf fota en massa i jul och lägga upp bilder här sen när vi kommer hem igen. Men nu ska jag gå och slappa lite tror jag...jag har ju som sagt trots allt semester.....=)

torsdag 10 december 2009

snart lucia

snart e det lucia på söndag närmare bestämt men julkänslan infinner sig inte riktigt..tusan också...va på öppna förskolan med stumpan igår det va roligt...

fredag 4 december 2009

Tindra och Philip

Tindra ser riktigt busig ut som om hon ligger och planerar bus och tittar man på nästa bild så ja det e precis det hon gör....


Tindra och hennes kompis Philip när vi hade besök i sept-okt nån gång. Tindra försöker plocka bort Philips älskade napp och jag har för mig att hon lyckades oxå=)

vart e snön?

Här har han julpyntat och stått i men snön den uteblir....lite frost har vi haft och minusgrader och kallt men julkänslan infinner sig inte riktigt. Tindra busar runt på golvet och jag försöker komma på julklappar att köpa...voj oj vad svårt det e. Imorgon blir det babysim igen och i tisdags på igen badet gjorde Tindra sitt första dyk. Så imorgon blir det nog fler. Första gången va hon sjuk och förra veckan va hon inte på bra humör men i tisdags då funkade det.