lördag 30 oktober 2010

bassning....

hmm...nu har jag fått "bassning" av min kära vän paulina att jag inte skriver här så ofta men helt ärligt: Jag glömmer ju bort för jämnan att jag ens har en blogg=) Och när jag kommer på det så skriver jag så ni får väl påminna mig att jag har en så att jag skriver ofta=) hahaa....

Vad har hänt då? Jo kaos som alltid på jobbet men nu har jag iaf blivit ansvarig för dyrckerna på jobbet. Beställa och plocka osv så få se hur man tycker det e. Har ju ansvaret över tidningarna men det e ju såååå tråkigt! Fråga chefen om det fanns nån avd dom ville ha avlastning med och då fick jag drickat. Man vart ju "degraderad" efter mammaledigheten. Bara för att man varit borta är man inte betrodd med nånting! Jag får inte ens ringa runt å försöka få in folk att jobba om nån e sjuk för det är inte mitt "ansvarsområde" Så sjukt! Men fine det e ju bara deras ass jag försöker rädda men då skiter jag i det hädanefter.

Tindra har det jättebra på dagis och i tors hade dom disco och åt popcorn å drack saft för att det va halloween. Sen hade hon gjort en spindel i svart papp med ögon och lila glitter på som hon fick ta hem. Sen skulle hon få välja en ballong och den enda hon visa intresse för var en gul men fröken gav henne en rosa och lila?! Kunde hon inte bara fått den där jäkla gula ballongen. Men det va inte ord. personalen (tror jag men ändå).

Jonny har lika ont som vanligt. Nu har det visat sig att han har nåt fel på nerverna och risken finns att han kommer få leva med smärtorna livet ut men jag hoppas att han får positivare svar efter at han varit hos neurologen...

Nä nu orkar jag inte mer nu....

tisdag 5 oktober 2010

dagis

Tindra har börjat på dagis för lite mer än en månad sen och det går jätte bra! Hon stortrivs verkligen! Äter å sover bra, busar och leker. Glad hela dagarna. Jag lovar man växer 10 cm (på höjden) varje dag när dom säger hur bra det går för henne. Hon e en rikitg dagis tjej=) Så stolt. Jobbigt bara att va ifrån henne så många timmar varje dag men det underlättar ju så klart när hon trivs.

Annars så jobbar man p åsom vanligt, det e kaos där var och varannan dag. SUCK! Men man e ju van. Snart e det jul jippie! Har börjat fundera på julklappar och i nov kommer pärona ner för att se Jerry Williams som mamma fick i 50 års present.....Jippie!