fredag 5 november 2010

d va värst

D va värst vad jag skrivit mycket här nu då men sen glömmer jag väl det igen som vanligt=) Carola jag vet inte hur man gör! Ja det va konstigt att hon ej fick den hon hade en lila häxhatt som vi köpt åt henne=)



Ledig idag skönt speciellt när man ska jobba 2 helger i rad men ledig sen 2. Har busat järnet med Tindra idag hon e så go å pussig å kramig.=)



Vad ska jag göra av med mitt liv? Vad ska jag hitta på känner att snart måste det hända nåt riktigt positivt behöver det ju! Men hur ska jag bära mig åt för att det ska bli så då? Vet inte! Förslag någon?!



Nu e det snart 2,5 år sedan jag va på krogen sist och då dessutom nykter börjar känna mer å mer att jag vill ta en krogrunda och dansa skiter ur mig=) Man blir ju inte liten sugen när man sitter å lyssnar på skön musik skulle haft en cider bara=)

torsdag 4 november 2010

äktenskapsmäklare

Idag har jag börjat agera äktenskapsmäklare åt en kompis mellan henne och en kille och det e så roligt=) Hoppas det faller väl ut hihihihi....Tindra har ramlat 2 gånger den här veckan. En bula och blåmärke i pannan och ett blåmärke på kinden. Stackars liten. Och igår hade hon kissat i pottan och skulle sen leka med kisset så hela hon vart blöt=) Busbarn.....snart kommer päronen ner jippie!