fredag 16 oktober 2009

Sorglig dag....

Idag eller rättare sagt igår kväll kom jag och min sambo överens om att skjuta upp vårt bröllop på obestämd tid. Och anledningen av detta är att min sambo blivit sjuk. Han har haft ont i bröstet och armarna länge och går hos en sjukgymnast å kan därför inte jobba extra som det var tänkt för att dra in pengar till bröllopet. Och jag är ju hemma och är mammaledig och även om jag hade gått tillbaka och jobbat när jag slutat amma så hade det inte gått iaf eftersom min sambo inte klarar av att lyfta vår lilla stumpa. Som bara blir tyngre å tyngre för var dag som går...knubbis=) så därför har vi sagt att vi får skjuta på det tills vidare....otroligt sorgset och lite besviken är man efter att man planerat ett halvår men det är ju inte hans fel att han blivit sjuk det är sånt som händer. Så med det då så kommer vi vänta med att bestämma nytt datum.....

2 kommentarer:

 1. Verkligen jätte trist att det blev som det blev. Men du, ge inte upp dina bröllopsdrömmar. En vacker dag får du stå brud.
  Hoppas J får bli bra snart.
  Älskar dig ♥.
  Puss puss

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket. Och du e ju också duktig på att scrappa. Man utvecklas och ändrar sin stil ju mer man scrappar dessutom ;).
  Har Zusie Q krånglat färdigt med adressen nu? Orkar inte ändra i länklistan mera *lol*.
  Puss puss sis

  SvaraRadera